Om

 

Ambire betyr å ha ambisjoner, å aspirere. Opprinnelig brukte de gamle romerne dette ordet om å reise rundt for å sanke stemmer før senatsvalget, og grunnbetydningen knyttet til sirkulasjon og bevegelse finner vi også igjen i norske ord som «ambulanse» og «ambulere».

I tråd med dette er vår ambisjon å sette mennesker i bevegelse – enten det dreier seg om å finne nye medarbeidere, hjelpe noen videre – eller utvikle ledere og medarbeidere til å gjøre en bedre jobb der de er.

Vi tilbyr tjenester knyttet til rekruttering og utvikling, herunder search og selection, coaching, leder-og medarbeiderutvikling, kurs og teamprosesser. Vi har kontor i Oslo og Tønsberg.

Kristin Skjold-Larsen eier og driver Ambire AS. Kristin har en MBA i internasjonal markedsføring og har også studert flere andre fag, bl.a. psykologi og teologi. Hun har lang erfaring fra salg og markedsføring av merkevarer og tjenester, samt fra undervisning og rådgivning i tillegg til styreverv fra ulike bedrifter og bransjer. Kristin har jobbet med rekruttering i over 10 år, og er sertifisert av Det Norske Veritas som bruker av arbeidspsykologiske tester.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *